Bejelentés


elixirstudio


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponSzavazás
 

 Gyógynövények

 

Paracelsus egyik szállóigévé vált mondása: "A világon minden bajra megvan a gyógyír" - ne menjük el mellette. A gyógynövények titkainak megismerése biztonságérzettel tölti el az embert. Ezáltal a félelemmel együtt csökken a betegség jelentősége is.

A gyógynövények felhasználási módjai rendkívül szerteágazóak. Az első, talán legfontosabb terület a gyógyítás és az egészségmegőrzés. A gyógynövények tea, tinktúra, kenőcs, borogatás, fürdő és illóolajok formájában felhasználva a legkülönbözőbb betegségek gyógyítására és megelőzésére kínálnak alternatív megoldást. A természet patikája számos bőrbetegség, a légzőrendszeri, emésztőrendszeri, keringési rendellenesség orvoslásában, a testsúly csökkentésében és a civilizációs betegségek (kimerültség, alvászavarok stb.) segíthet. A gyógynövények használatával ősidőktől foglalkozik fogva a fitoterápia, ami ma már a természettudományos gyógyítás része, s egyben a legismertebb és legelterjedtebb gyógymód a világon.

A túlzásba vitt vegyszeres gyomirtással, műtrágyázással, az ipari és közlekedési szennyeződéssel sajnos egyre több gyógynövényt veszélyeztet a kipusztulás réme. Két-három évtizede még az árokpartokon, a réteken tömegesen nőtt a kamilla, mindenki annyit szedett, amennyi jólesett. Ma már a kipusztulás fenyegeti, termeszteni kell. Szerencsére felébredt hosszú, Csipkerózsika-álmából a természetgyógyászat, hogy a segítségünkre legyen. A gyógynövények és a természetes gyógymódok iránt ismét nagy az érdeklődés.

Vigyázz!gyógynövények egyes gyógyszerekkel együtt nagyon veszélyesek lehetnek. http://www.otvenentul.hu/page.php?PageID=18371

ENERGY GYÓGYNÖVÉNY KIVONATOK AZ ELIXÍR STUDIÓBAN !!!

PageRank Kereső optimalizálásIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!